LIA/Praktik inom Digital Marknadsföring

Du som läser på högskola eller universitet, som brinner för marknadsföring och som är på jakt efter en praktikplats borde läsa vidare.

Är du kreativ, prestigelös och driven kommer du trivas hos oss på Deverything. Vi är ett litet företag där du ges god möjlighet att påverka uppgifterna i det dagliga arbetet samt ditt bidrag under LIA-perioden. Om du gärna tar egna initiativ och arbetar självständigt kommer du att trivas hos oss. Du ges exempelvis möjlighet att utveckla vår marknadsstrategi, varumärkesplattform och att arbeta med sociala media samt olika plattformar för marknadsföring.

Så, om du är intresserad av det mindre bolaget, tycker att IT är en bransch som är spännande och uppskattar att arbeta självständigt bör du skicka in din ansökan om praktik redan idag!


Arbetsbeskrivning

Då vi är ett litet bolag kommer du få arbeta med varierande uppgifter, detta kräver att du är flexibel, kan anpassa dig till nya direktiv och inte är rädd för att tänka utanför boxen.

Du kommer bland annat arbeta med:
  • Deverythings varumärkesplattform, marknadsplan och marknadsstrategi.
  • Framtagande av content för våra olika medier i enlighet med marknadsplan.
  • Stötta arbetet med att utveckla och öka medvetenheten om vårt varumärke.
  • Se över hur vi på ett mer värdeskapande vis kan använda oss av sociala plattformar och plattformar för marknadsföring.

Kvalifikationer

För att du ska vara en kandidat för oss krävs att du har en pågående utbildning där praktik eller LIA ingår. Exempel på passande utbildningar är digital marknadsförare, operativ digital kommunikatör, digital conversion manager eller motsvarade.

Som person är du som tidigare nämnt kreativ, prestigelös och driven. För att trivas och stimuleras hos Deverything är du också anpassningsbar och flexibel. Du är en frisk fläkt som bidrar med positiv energi i dem grupper eller sammanhang du tillhör.

Övrig information

Då det är speciella omständigheter nu öppnar vi upp för möjligheten att genomföra LIA- perioden på distans. Formerna för din LIA-period diskuteras närmare längre fram i processen.

Skicka in din ansökan

Ansök om jobbet


Vänlig fyll i formuläret så återkopplar vi till dig så snart vi kan.

Vänligen fyll i ditt namn.
Eposten måste vara giltigt, vi kommer inte att spamma dig.