Deverything, forever learning experts

IT-konsultbolaget Deverything grundades 2013 med en enkel men viktig filosofi, att erbjuda våra kunder dem bästa personerna och att samma personer arbetar i en miljö där man får förutsättningar att utvecklas. Sedan starten har Deverythings grundläggande entreprenöriella anda fortsatt och idag återfinns dem största kunderna inom fordons-, telekom-, och flygindustrin, man har utvecklat koncepten Launch and deploy, Extended teams och startat verksamhet i Mexiko.

På Deverything är vi kompetenta och utbildade människor som älskar att utvecklas och utmana gränserna. Vi strävar efter att lära oss nya saker, hålla nyfikenhet och vilja levande samtidigt som vi vill ha roligt på jobbet. Deverything är ett litet företag och det är så vi vill ha det, vi ser oss som en familj där alla är lika värdefulla och vi vill forma framtiden tillsammans. Genom utbildning, utrustning, ledarskap och gemenskap säkerställer vi våra medarbetares framgång och ökar deras förutsättningar att lyckas och fortsätta utvecklas.

För dig som arbetat längre och är redo för nästa steg kan vi även erbjuda vårt koncept Launch and deploy. Möjligheten för dig att övergå från att vara anställd till att bli din egen chef i ditt egna företag och dessutom genom minimerad risk. Vi har varit där, vi har gjort samma resa och vi brinner för entreprenörskap – vi bestämde oss för att hjälpa till!

Genom Launch and deploy har du möjlighet att ta dig till nästa nivå. Som konsult på Deverything arbetar du i en stimulerande miljö, med teknik som är top-of-the-line och blir en del av ett härlig och nära team. Du erbjuds möjligheten att utvidga ditt professionella nätverk, prova nya arbetsuppgifter och branscher.

Som konsult på Deverything arbetar du i en stimulerande miljö, med teknik som är top-of-the-line och blir en del av ett härlig och nära team. Du erbjuds möjligheten att utvidga ditt professionella nätverk, prova nya arbetsuppgifter och branscher.

Från våra grundare

Vi har tidigare arbetat för stora konsultbolag och känt att det inte passade oss. Vi gillar eget ansvar, möjligheten att påverka företaget man arbetar på och där man har möjlighet att utvecklas inom sitt yrke.

På dem stöttepelarna grundade vi Deverything och det genomsyrar hela bolaget idag. Det finns ingen hierarki inom bolaget eller policys som hindrar flexibilitet hos våra anställda. Vi tror fullt ut på eget ansvar och att dem som arbetar hos oss växer genom de möjligheter som ges.

När man kombinerar detta med en familjekänsla och att vi tar hand om varandra tror vi att man har goda förutsättningar till fortsatt utveckling och en sund balans mellan yrkesliv och privatliv.

- "Marthin Bergstrand & Jarmo Lindmark"

Tidslinje


 1. CEVT blir en av våra kunder

  ...

  Våra konsulter på plats jobbar inom:
  Function Owner (Functional Safety)

 2. Deverything Embedded grundas

  ...

 3. Deverything Mexiko grundas

  ...

 4. Volvo blir en av våra kunder

  ...

  Våra konsulter på plats arbetar inom:
  Senior Software Developer (C#), Senior Software Developer (Java), Junior Software Developer (Java), Infrastructure Engineer

 5. Telia blir en av våra kunder

  ...

  Våra konsulter på plats arbetar inom:
  Senior Software Developer (Java)

 6. Launch & Deploy skapas

  ...

  Vi hjälper erfarna utvecklare att starta eget företag

 7. WirelessCar blir en av våra kunder

  ...

  Våra konsulter på plats arbetar inom:
  Senior Software Developer (Java), Cloud Infrastructure Engineer, Solution Architect

 8. Jeppesen blir en av våra kunder

  ...

  Våra konsulter på plats arbetar inom:: Configuration Manager, Senior Software Developer (Web and Mobile - Java), iOS developer

 9. Deverything Sweden grundas

  deverything