Arbetskultur


Vår filosofi bygger på att alla våra teammedlemmar skall ha de allra bästa förutsättningarna för att utvecklas som ingenjörer, i sin yrkesroll och som personer – för att bli sitt bästa jag. Vi säkerställer att vår anställda är glada och motiverade så inget står i deras väg att utföra sitt yrke på bästa sätt. Att lära sig och förbättra sin kompetens är en självklarhet för oss och vi hjälper vår personal att lyckas med detta genom att vi träffas, prata, skratta och utveckla coola grejer tillsammans.

Som en familj

Vår strävan efter en familjelik kultur

Konferenser och Team event

Vi besöker nationella och internationella konferenser samt utbildande event löpande

Evigt lärande

Kontinuerlig utveckling och utbildning inom våra yrken

World Class

Vi arbetar med några av de mest avancerade bolagen i världen inom mjukvarutveckling, integrationer och drift

Hur är det att arbeta med oss?

Jobba hos Deverything


Hos Deverything hittar du kompetenta och utbildade personer.

Forever Learning Experts

Vi är de människorna som älskar att konstant utvecklas genom att utmana gränserna. Vi lär oss nya saker och håller vår nyfikenhet vid liv vilket ger den extra glöden att ha roligt på jobbet.

Korta beslutsvägar

I vår organisation är vi alla på samma plan vilket innebär att du kan vara med och forma framtiden för vårt bolag.

Roliga uppdrag

Du får möjligheten att arbeta med några av de bästa bolagen i branchen när det gäller mjukvarutveckling, integrationer och kontinuerliga leveranser

Vi säkerställer din framgång genom att ge dig alla förutsättningar som krävs för att lyckas. I detta inkluderar vi utbildning, utrustning, ledarskap och gemenskap.

Jobb

Öppna positioner


Följande lista visar våra nuvarande lediga positioner.

Just nu söker Deverything en erfaren Java-utvecklare. Har du utbildning inom datateknik/datavetenskap, har flera års arbetslivserfarenhet inom mjukvaruutveckling samt har arbetat med Java EE/Spring, REST API, JUnit och Mock framework alt. motsvarande tekniker, då kan detta vara din nästa utmaning. Ansök redan idag!


Läs mer

Just nu söker Deverything en erfaren Java-utvecklare. Har du utbildning inom datateknik/datavetenskap, har flera års arbetslivserfarenhet inom mjukvaruutveckling samt har arbetat med Java EE/Spring, REST API, JUnit och Mock framework alt. motsvarande tekniker, då kan detta vara din nästa utmaning. Ansök redan idag!


Läs mer

Just nu söker Deverything en erfaren .Net-utvecklare. Har du utbildning inom datateknik/datavetenskap, har flera års arbetslivserfarenhet inom mjukvaruutveckling samt har arbetat med .Net core, REST API, Unit tester och Mock ramverk alt. motsvarande tekniker, då kan detta vara din nästa utmaning. Ansök redan idag!


Läs mer

Just nu söker Deverything en erfaren Fullstack utvecklare med kunskap inom .Net / Node / React. Har du utbildning inom datateknik/datavetenskap, har flera års arbetslivserfarenhet inom mjukvaruutveckling samt har arbetat med .Net core, REST API, Unit tester och Mock ramverk alt. motsvarande tekniker, då kan detta vara din nästa utmaning. Ansök redan idag!


Läs mer

Du som läser på högskola eller universitet, som brinner för marknadsföring och som är på jakt efter en praktikplats borde läsa vidare. Är du kreativ, prestigelös och driven kommer du trivas hos oss på Deverything. Vi är ett litet företag där du ges god möjlighet att påverka uppgifterna i det dagliga arbetet samt ditt bidrag under LIA-perioden. Om du gärna tar egna initiativ och arbetar självständigt kommer du att trivas hos oss. Du ges exempelvis möjlighet att utveckla vår marknadsstrategi, varumärkesplattform och att arbeta med sociala media samt olika plattformar för marknadsföring. Ansök redan idag!


Läs mer

Dags att starta eget företag?

Läs mer